Om Skyltexponering

Skyltexponering arbetar sedan 2002 med displaysystem och exponeringslösningar. Att koordinera skyltlösningar och displaysystem är vår specialitet och vi har ett brett utbud av produkter och erbjuder en hög servicegrad. 

Tekniken har under åren utvecklats enormt och trender kommit och gått. När vi startade var det mycket fodrade skyltar och jetsnabbar. Nu är det vanligt med tryck direkt på material som t ex forex, kapa, aluminium, akryl och glas. Självklart uppsatt med hjälp av  våra distanser, vajrar och rörsystem! Eftersom produkterna är helt oberoende av format och material gör det att oavsett bransch så finns det exponeringslösningar att erbjuda. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och hittar alltid en lösning att exponera produkten eller budskapet.

Skyltexponering ingår i Dargren Trading AB som inriktar sig mot specialtrycksaker, där trycksakslösningarna är helt kundanpassade.

Jenny Dargren, grundare och VD Skyltexponering Jenny Dargren, grundare och VD Skyltexponering

Vår ambition är att vara det självklara valet av leverantör av skylttillbehör och exponeringsmaterial. För att möta det krävs högkvalitativa produkter, bra priser, hög servicegrad och att hålla överenskomna leveranstider. Allt detta står vi för idag och strävar hela tiden efter att bli bättre och att hitta nya innovativa lösningar för att du som kund ska bli nöjd. Förutsättningar och miljö ser olika ut hos varje kund och vi anpassar exponeringen efter våra kunders individuella önskemål.  Det är vår specialitet. 

Vi är stolta att ha kvar samma kunder som när vi startade och tackar för visat förtroende. Samtidigt  hälsar vi nya kunder varmt välkomna!

"Oavsett när man kontaktar Skyltexponering så har de alltid
ett grymt trevligt och glatt bemötande och snabb personlig service."


Fia Kacal, säljare/projekledare, Inntech Signmaker Sweden AB

Välkommen att kontakta oss på
08-715 40 50

Du kan också maila oss på
info@skyltexponering.se